SKY Cinema

Uživaj u novim filmskim premijerama svaki dan. Više od 1000 filmova dostupnih na zahtjev u HD kvaliteti!
£10.00

SKY Cinema paket u kombinaciji sa SKY Sports kanalima i SKY Entertainment paketom programa dolazi sa još više kanala uključujući omiljene sportove, drame, dokumentarce i glazbu kao standard.


Filmovi na zahtjev! U bogatoj SKY Cinema ponudi nalazi se ponešto za svakoga i za svačiji ukus. 1000 filmova dostupno je za gledanje kada god poželite.


SKY Cinema paket u kombinaciji sa SKY Sports paketom dolazi uz 50% popusta na pretplatu – mjesečno
Ako Vas ne zanima SKY Sport, regularna cijena SKY Cinema paketa je 20 GBP mjesečno


Za prijem sadržaja na zahtjev koji uključuje videoteku, te prijem box sets serijala na zahtjev kao i sadržaje sa BBC ili ITV kanala potreban Vam je SKY Broadband router. 

Click here and explore more!

products.alsopurchased

SKY Hd

Uživajte u vrhunskom HD iskustvu!
£5.00

SKY BROADBAND VPN ROUTER

Sky On Demand (video na zahtjev) usluge dostupne su s našim Sky Broadband vpn routerom. VPN ili (Virtual Private Network) router je apsolutno neophodan ako želite uživati u briljantnoj usluzi On-Demand iz Sky-a. Povezivanje vašeg sky digiboxa ili NOWTV boxa mogce je putem WiFi tehnologije što će Vam otključati svijet zabave, uključujući i nadolazeće TV sadržaje. SKY Broadband VPN Wifi router pruža cijeli niz VPN usluga, omogućujući vam da gledate sve vaše omiljene televizijske emisije (SKY,BBC, ITV, kanal 4 kao i ostale UK kanale) na zahtjev, u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta na svijetu.
£180.00

SKY Q 1 TB

TRENUTNO NEDOSTUPNO! Sky Q 1TB box Snimajte do 3 kanala istovremeno dok gledate četvrti Mogučnost pohrane više od 500 sati materijala na integrirani Hard disk
£0.00